%Massageordning for virksomheder %VirksomhedsFys

Massage- og behandlingsordning for virksomheder

Massage og behandling udført af uddannede fysioterapeuter

En massagebehandling får først reel værdi når den kobles sammen med fysioterapeutisk viden og erfaring. Medarbejderne vil opleve en afstressende pause fra opgaverne og forøget velvære, men måske vigtigst af alt – at skader afhjælpes og forebygges. 
Massagen udføres af uddannede fysioterapeuter som samtidig kan lokalisere årsagen til muskel og ledsmerter. Herved tages hånd om medarbejderen inden problemerne udvikler sig. Er skaden opstået kan medarbejderen kombinere massagen med andre fysioterapeutiske behandlinger. 

Et personalegode som kan ses på bundlinjen

%Massageordning for virksomheder %VirksomhedsFysEn massageordning er et personalgode som giver øget trivsel og bedre arbejdsmiljø i virksomheden. Det giver værdi i sig selv og når det kombineres med færre sygedage og behandlingsbesøg, er det en investering som i sidste ende ses på bundlinjen.
Omkostningen kan virksomheden vælge at finansiere 100% som en fradragsberettiget  driftsomkostning eller alternativt dele udgiften mellem virksomhed og medarbejder. Det er også muligt at lade medarbejderen betale selv via bruttolønsordningen og der betales via træk i lønnen inden skat. 

 

%Massageordning for virksomheder %VirksomhedsFys

Nemt og enkelt for virksomheden

%Massageordning for virksomheder %VirksomhedsFysVi sikrer et minimum af administration og medarbejderne møder os første gang på introduktionsmødet, hvor vi fortæller om ordningen, mulighederne og de få praktiske forhold. Virksomheden stiller et lokale til rådighed på dagen og Virksomhedsfys sørger for behandlingsudstyr. Herefter kan medarbejderne booke tider i forhold til den aftale der er indgået med virksomheden.
En massage eller behandling er typisk 30 min. og vores fysioterapeuter møder altid op med smil og godt humør. Vi fokuserer på at give medarbejderne en god oplevelse i kombination med en mærkbar fremgang af sundhedstilstanden. 

Mere end bare massage

%Massageordning for virksomheder %VirksomhedsFysAfhængigt af medarbejderens behov og ønsker tilbydes eller kombineres flere behandlingsformer. Vi har fokus på hele bevægeapperatet, og benytter de fysioterapeutiske principper der giver mening i forhold skavanker og skader. Vores terapeuter, giver ud over massage, fysiologisk manipulation også akupunktur og cupping.

Vælger virksomheden at kombinere ordningen med en ergonomigennemgang giver det optimale betingelser for at komme helt til bunds i medarbejdernes skavanker og arbejdsbetingede lidelser.

 

Kontakt Virksomhedsfys
Close Menu